Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Alfa 156 3.2 V6 24V GTA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

RE

Ми питал съм.Човека я е оставил да се продава в автокъщата.А защо е след ремонт не знам но скоро ще разбера.

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Интересно защо е след основен ремонт!!!
    Разпитай там твоя познат да няма нещо нередно...
    Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
    Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

и е боядисана допълнително в два цвята и доколкото виждам и капака е бял, тъй че виж дали е блъскана или просто човека така си я е направил!
      147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

Не искам да оказвам влияние, но обстойния преглед на колата преди купуване е повече от желателен, щото 156ГТА аз ако и направя основен ремонт(по германски стандарт и цени), трябва да съм луд за да я продам след това, освен ако нямам много основателни причини......лошото е че ще трябва да разбереш това на място, след като си отишъл с парите, което на теория ще значи че наполовина си я взел.....но трябва да си отваряш доста очите.....иначе на снимките е перфектна....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
          Ми питал съм.Човека я е оставил да се продава в автокъщата.А защо е след ремонт не знам но скоро ще разбера.
          Щом можеш да я вземеш директно от човека, значи и цената ще падне чувствително.В автокъщата има ДДС и оскъпяване някакво.Прекалено евтино става.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Alfa GTA

Охх чудя се ква да правя...утре ще се чуя с тоз мой приятел и ще се решава.
            Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Добре де, иди му на гости за 2-3-4 дена, няма да ти седне повече от 4-500 лева.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

верно иди ако имаш време и възможност за да си по-спокоен

Comment

Alfa GTA

Най лесно е да хвана самолета за 36.99еуро в едната посока с Герман Уингс,но после идва въпроса какво да и гледам на таз кола там.Трябва някой капацитет да я поглене.
                  Между другото някой знае ли как точно седи въпросът за мито и ддс след 01.01.2010?

Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
                  верно иди ако имаш време и възможност за да си по-спокоен
                  Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
                    Най лесно е да хвана самолета за 36.99еуро в едната посока с Герман Уингс,но после идва въпроса какво да и гледам на таз кола там.Трябва някой капацитет да я поглене.
                    Между другото някой знае ли как точно седи въпросът за мито и ддс след 01.01.2010?
                    Ако питаш заради колата, вкарваш си я като пич.....на границата никакви ядове.....

Comment

аз ако съм на твоето място ще отида да я видя тази въпросна Алфа, ако има възможност да се погледне от някое сервизче ако те съмнява нещо, вярно ще трябва да се бръкнеш повечко за прегледа от колкото в БГ, но ти си решаваш и ако накрая не ти допадне, то вече има и 159-ки на по 6-7000 ойро, е вярно не са 3.2 ГТА, но можеш да си вземеш някоя 1.9 дизелче и пей сърце за 15000 лв 159-ка
                      поне няма да си набутан с разходи по ходенето

Comment

re

Четеш ми мислите колега.Първоначално идеята беше за 159 2.4 но не знам каква ми влезе под кожата това GTA.

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                        аз ако съм на твоето място ще отида да я видя тази въпросна Алфа, ако има възможност да се погледне от някое сервизче ако те съмнява нещо, вярно ще трябва да се бръкнеш повечко за прегледа от колкото в БГ, но ти си решаваш и ако накрая не ти допадне, то вече има и 159-ки на по 6-7000 ойро, е вярно не са 3.2 ГТА, но можеш да си вземеш някоя 1.9 дизелче и пей сърце за 15000 лв 159-ка
                        поне няма да си набутан с разходи по ходенето
                        Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Строшихте хатъра на човека.....

Comment

Не бъдете предобедени за основния ремонт! В Европа има всякакъв вид застраховки, дори такива които ти покриват счупване на двигател! Иначе, колега не очудвам, че ти е влязла под кожата тая кола! ГТА е мечта за повечето от нас, въпреки разхода а ти си имаш перфектно дизелче, за по-дълги пробези! Колкото до 159, според МОБИЛЕ.ДЕ няма за по 7 евро, но на място не знам как е!

Comment

и аз съм за GTA-то, поради простата причина че 159-ка прилична за 7-8 хиляди евро няма ... може да се намери 1.9 за тея пари но тва не виждам изобщо да се доближава до GTA-to. 159-2.4 jtdm примерно, което с един чип върви много добре ще излезе много по-скъпо, така че....

Comment

Alfa Romeo Alfa 156 3.2 V6 24V GTA

Kia Sorento 2.5CRDI LUX

Comment

Working...
                                X